Onsdag. - 24mars2o1o. | It's done.

Äntligen är min tatuering gjord. :D
Kommer lägga ut bild lite senare ikväll efter jag duschat och sånt.

*Happy*

Nu bliir det Kyckling, Ris och Beasås till middag. :)
(Enbart för det såg så gott ut när Fredrik åt det tidigare idag. ;)P )

Tisdag. - 23mars2o1o. | Tomorrow.

Imorgon bliir d Tatuering.! :)






I wonder, do we all know where we belong.?
And if we do, in our hearts..
Why do we so often do nothing about it.?
There most be more to this life, a purpose..
for us all, a place to belong.
You were my home.
I know from the moment I met you..
that night so many years ago.



All this time, so many years apart, I've missed you.
But I have never been without you.
I have woken up with you every morning...
and gone to sleep with you every night.
You have always been with me,
your courage, your smile, your damn stubberness.
There has never been any distance between us...
and there never will be.
I Love you.

Tisdag. - 23mars2o1o. | Work/Practice.

Allt gick jätte bra uppe på Coop Konsum.
Får börja 1april och sen 3mån framåt. :) Så nu ska bara Arbetsförmedlingen godkänna detta sen börjar jag nästa Torsdag. 07.00-16.00 - fem dagar i veckan. :)
Nu ska jag logga in på Barnomsorg och ändra Hailiey's dagis tider.



Tisdag. - 23mars2o1o. | Wish Me Luck.

Nu på morgonen så har man hunnit gått lång promenad med hundarna, lämat Hailiey på dagis, sett på nya avsnitten av How I met your Mother och Greek, fått hem paket med lite kläder jag beställt och diskat.
Nu bliir det Fall out Boy på hög volym och Städa.

Kl. halv två ska jag upp på torget och se om det bliir praktik där ellr ej. Wish Me Luck.. =)

Måndag. - 22mars2o1o. | Uga.

Uga möte på Arbetsförmedligen imorse. Och det gick jätte bra, får börja min praktik 1april om jag vill. :) Så ska upp och prata med chefen på Konsum, Torshälla imorn och se om dem har något ledigt. Annars bliir det Willy's ellr Ica Maxi. Men då Jag bor i Torshälla skulle d va perfekt om dem hade en ledig plats så jag hinner hem på Lunchen för att gå ut med hundarna..  Men vi får se imorn hoppas på det bästa. :)
Ska även lämna in ny ansökan till dagis och förlänga Hailiey's timmar nu då hon ska börja gå heltid 5dagar i veckan. Kommer kännas konstigt att vara ifrån henne så mkt men jag får ta vara på morgon, kvälls tiderna och så gör en massa ql ihop på helgerna. :)

Även träffas Andreas idag. :)
Vi sprang runt på stan och lite sånt.

& Äntligen har man hämtat ut nya modemet. :D Då mitt gamla bara la av för ca.2veckor sen.. Så senaste tiden har jag suttit på mitt mobila bredband, därför jag varit dålig på att uppdatera för det är så segt ibland.

Nej, Nu bliir det promenad med Hundarna sen sova.
GodNatt Folket.!

Måndag. - 22mars2o1o. | The Weekend.

Fredagen spenderades med min Mamma och Hailiey. :) Vi åkte till Gnesta och hämta ut en guldklocka sen till Malmköping. Var förbi hos Torgny och Anita en sväng, Hailiey klappa Hästarna och Kollade på Kossorna ;) Hon ville inte åka därifrån. :P Sen ner till Benke och drack Kaffe innan vi åkte hem till Eskilstuna igen. Handla lite så Mamma och Eva-Lena kunde laga lite god mat. :)

Utgången i Fredag's Kväll på Harrys va riktigt lyckad. :)
Jag och Sandra hade det otroligt trevligt tillsammans, det hade ni aldrig kunnat trott va.!?, om jag ska va ärlig så har jag aldrig kunnat tro att hon och jag skulle kunna ha det så ql en kväll tillsammans. :P
Iaf så vart d förfest hös Fredrik. :) Första han o jag och våra fjollis. ;)P Haha^^ Sen kom Adina, Micha och Otto över, sen kom även Jimmy, någon och Richard. En massa trevligt och Adina körde visst en speciall dans. ;) Så alla hade en massa trevlig. ;) Hehe.. Och sen åkte jag med Fredrik och Richard ner på stan och möte upp Ahlbom, Carro, Elin och Sandra. Vidare till Harrys snacka lite skit tills dem öppna övervåningen och där var Anders Bagge, Jag och Sandra fick varsin puss av honom. Haha. :P (Mobbat.) Men tänker inte ens gå in på vad vii två snacka om att göra. :P Haha^^
Orkar ej dra allt som hände här men d hela sluta med att Jag & Sandra lämnades sj.a kvar och alla andra drog hem pga. Fylla, Trötthet och Otrohets-drama mellan Pojkvän och Flickvän. Men jag och Sandra led inte kan jag lova. ;) Hehe^^ En massa dans, Fredrika, Sexig tjej och Snygg kille. :P

Kom iaf hem kl.04.00 efter en promenad hem till Pontus med Han o Robin för att hämta mer alkohol, sedan en taxi till Torshälla förbi MacDonken. (Killar som va hungriga.) Sedan va det ut med hundarna innan man kunde sova.

Lördagen började kl.07.00 på morgonen med att Hailiey vakna och vi satte oss och såg film. Sen när kl slog 12.00 så öppna pizzan så Jag o BabyGirl tralla upp till Fredrik (som bor granne med pizzan.) och så handla vi hem en massa god Emily. - Kyckling, Annanas, Banan, Jordnötter och Curry - Pizza. :D o såg film. Jag halv sov undertiden Fredrik höll koll på Hailiey. :D
Råkade bli kvar hos Fredrik i 4timmar. :P Haha^^ Men Kiara låg fortfarande tyst och stilla vid ytterdörren och vänta på mig när jag kom hem. :) En riktigt duktig hund är hon. - Första gången jag var borta mer än 30min från henne.

Söndagen var enbart seg då jag va riktigt trött.. Men dagen var förbi lika fort som den kom.



Lördag. - 20mars2o1o. | Tired.

Va hemma 4 imorse och kl.7 klev BabyGirl upp. =)
Sådär jätte mysigt men tur att det inte blev så mkt alkohol igår iaf.
Berättar mer om igår sen för nu ska vi Duscha, klä på oss och gå ut med hundarna sen upp på Pizzan och ta med hem till Fredrik och äta sig lite.



Fredag. 19mars2o1o. | This Night.!?

Nu är man hemma och har ätit men får skriva mer om dagen senare för nu drar jag vidare hem till Fredrik för  att dricka ett par cider. =) Träffa sööt Adina en stund sen oxå. ;)

.<3

Fredag. - 19mars2o1o. | Mamma.<3

Igår :
Robert & Mamma kom in till mig mellan 18.00-19.00 någon gång. Eftersom min bil oxå kom in så passa vi på att åka och handla. Så nu har man ett fullt kylskåp och en full frys igen. :D
Så skulle vi ätit middag (kl.21.30. :/ ) igentligen men kl vart så mkt att Bror vart tvungen att åka så det blev Te o Macka ihop med Mamma i varddagsrummet till Luftslottet som Sprängdes ist. =) (Då hon ej hade sätt den än.)

Idag :

Vakna viid halv 7 imorse men klev inte upp förens 20 över 7 och klev direkt in i Duschen då. Nu sitter jag vid Mamma's ( 'Min'-den står på mig och jag betalar.) bärbara i Köket och äter min frukost - Sallad.

Nej, nu måste jag börja klä på Hailiey för vi ska ut och åka lite. Först till Gnesta och hämta en GuldKlocka, sedan till Malmköping - till Torgny & Anita sen åter till stan (Eskilstuna.) för att besikta bilen. Sedan iväg igen, till ...!



(Haha^^ ;)P )

Torsdag. - 18mars2o1o. | Birthday.

Onödig info :

Min Älskade Mamma berättade för mig igår att d va 97dagar kvar
till min födelsedag. ;) Hehe^^ Sööt.<3

Torsdag. - 18mars2o1o. | The Woods.

Ny inkommen från en timmas promenad med hundarna i skogan. =)
(Har en hel del bilder oxå som jag ska se om jag har tid och lägga in idag.)

Nu ska jag & Kiara promenera ner och hämta hem BabyGirl från dagis.!
Sen bliir d att Städa undan lite och Diska (ellr Ja, kasta igång diskmaskinen. :P)

Idag kommer Älskade Mamma in och ska stanna över natten. =) .<3



Torsdag. - 18mars2o1o. | Mark Wahlberg.

Hade en dålig dag igår så vart inte så mkt skrivet.. Men efter pratat med Mamma i telen igår kväll så vart resten av kvällen iaf lite bättre. :)
Igår såg jag iaf på Four Brothers och The Man in the Iron Mask. Sj.klart sätt dem förut men det var bra många år sen. - & Mark Wahlberg är Sexig. (Hans bästa film enligt mig är Fear.) -

Nu bliir 'frukost' och se på  Rock Star. En riktigt bra film med Mark Wahlberg i huvudrollen. Även kända ansikten som Jennifer Aniston, Dominic West, Timothy Olyphant(het.), Jason Flemyng har roller i denna film.




Mark Wahlberg.

Onsdag. - 17mars2o1o. | The Vampire Diaries.

Jaha.. Det va inte en sådan bra ide av mig att börja se på The Vampire Diaries igår kväll. Tyckte verkligen om den serien, (så nu har jag en ny serie och se varje vecka igen. :/ Hm.. Har typ redan 10andra..) men inte så smart av mig att börja se på den mit i natten när man ska sova och har 14avsnitt att se. Så ja, jag har varit vaken hela natten och klart på alla avsnitt. :/

Hailiey kom upp första gången vid halv fem imorse men hon fick gå och lägga sig i sin säng igen. (För tycker inte riktigt om att hon dem senaste 2veckorna vaknar runt fem varje morgon.) Sen så kom hon upp kl. 6 igen så å la vi oss i sängen och myste en stund och såg på Herkules. =) Efter det ville hon se BumbiBjörnarna men efter ca.40min så
somna hon. - Vart riktigt chockad. - Men då passa jag på och sova en stund.. ;)

Vakna kvart i 11 och då sov BabyGirl fortfarande så passade på och såg d sista avsnittet av The Vampir Diaries. Men nu har vi båda varit vakna ett tag. - fast jag är svin trött. -  Bruden ser nu på Kogänget och jag tänkte fixa lite sen lunch till oss då hon är hemma idag. - Missa juh dagis för att vi sov. :P

Tisdag. - 16mars2o1o. | Night.

På väg ut med Hundarna och sen bliir d sängen nästa.
Ska se The Vampire Diaries & sen somna..


Har beställt hem :



Från : http://www.nitrohead.se/





& även denna jacka.
:)






Nästa mån bliir d och beställa dessa :


Från : http://www.mounis.com/






Friday Night by Kenza.
- Vill ha, Ska ha. :) Haha^^;)P -




Tisdag. - 16mars2o1o. | Finnish.

All på listan är nu klar. =)

Hailiey och jag har fixat Scones som ligger i ugnen och är snart klara.
Skoja inte att Hailiey älskade det, men dessvärre så va det inte så ql och torka upp all mjöl efter henne. ;) Hehe^^ o Katten som låg och sov på mikron är nu dränkt i mjöl och även Kiara fick ett lass över sig. Haha^^;)P

Så ikväll bliir d till att bada djuren.!

Nej, nu plinga kl. så nu bliir d Varma o goa - Scones de la Madeleine & Hailiey.. ;) Haha^^ :P

Tisdag. - 16mars2o1o. | Closet.

Disken är nu klar.!

& NU :

1. - Städa garderoben & vika in lite tvätt.
2. - Plocka upp från golven. (Hailiey stuff.)
3. - Dammsuga golven.
4. - Baka bullar och scones. =)
(Om jag har allt hemma.)



Tisdag. - 16mars2o1o. | McDonken.

Hemkommen från en 'fika' på McDonken. Haha^^
Markus och Nadja kom och plocka upp mig så åkte vi till McDonken och snacka lite.
Som vanligt blev det en Milkshake. ;) Hehe^^ Alltid Madeleine och henne's Milkshake. :D

Va hemma vid halv tre så då vart det dags för att gå och hämta hem BabyGirl från Dagis. :)
(Men bytte Stövlarna till min Uggs innan jag gick - Hatar snön och isen.)

Andra gången Kiara var hemma sj. i 45min. & det går riktigt bra.
Hon ligger tyst och stilla på dörrmattan och väntar på en. :D

Nu bliir d att plocka ur diskmaskinen och torka av köksbordet efter Hailiey som precis 'ätit' en Yoghurt. ;)

Tisdag. - 16mars2o1o. | Endless..

Nyduschad och klar.!

Och nu har Markus vaknat till liv och är på g in till Eskilstuna. :)

Tisdag. - 16mars2o1o. | Early Dawn.

GodMorgon.
05.36 började min dag.. :/
Gick upp och fixa frukost till Hailiey sedan satte vi oss i soffan och såg på 'The Emperor's New Groove.' (Kejsarens nya stil.) och 'Home on the Range.' (Kogänget.) Halv nio var det dags och börja klä på sig alla kläder för promenad ner på dagis och nu har jag precis kommit in med hundarna.
Ska hoppa in i Duschen nu och sen åka ner på stan och lämna in motivet till min tatuerare.

!.Markus.! - !.VAKNA.!
Vakna nu killen och kom in till stan och fika med mig. :)



http://www.youtube.com/watch?v=KQHce3_F0VU



Måndag. - 15mars2o1o. | Blue Lotus.

Efter en lång tråkigt dag bliir det nu. 1. - Ut med Hundarna. 2. - Duschen.
3. - Lägga sig ner i den ny bäddade sängen. 4. - Se på Push.
5. - Somna till Fall out Boy, Gavin Degraw och Kate Voegele. ;)

24mars har man tatuerings tid på Blue Lotus oxå. =)
*Happy* !.Nu j*vlar bliir d av.! *Happy*
Ska ner till studion imorn och lämna in motivet, texten och namnet.

& så ska jag se med min tatuerare vad det kostar och ifall han är duktig på ........!

Vill gärna ha lite fler bok tips.?! Tack. =)

Måndag. - 15mars2o1o. | ...

Jag behöver något nytt och läsa.. Tips.?


Detta är min favorit böcker.! Lite blandad stil men kan inte lägga ner någon av dessa böcker i mer än 2sekunder och då vet man att man läser något bra.

Stephwnie Meyer :
Twilight. - Om jag kunde drömma.
New Moon. - När jag hör din röst.
Eclipse. - Ljudet av ditt hjärta.
Breaking Dawn - Så länge vi båda andas.

The Host. - Genom dina ögon.

Alla 'älskar' väl Twilight-böckerna men läs hennes andra oxå. - The Host. Är så j*vla underbar.!
Älskar verkligen hennes verk och kommer köpa allt som kommer ut..

John Marsden :
Tomorrow when the war befan. - I morgon när kriget kom.
In dead of the night. - När natten är som mörkast.
The third day, The frost. - Den tredje dagens kyla.
Darkness, Be my friend. - Nu är mörkrets tid.
Burning for revenge. - Så grydde hämndens timme.
The night is for hunting. - I skymningens land.
The other side of down. - På andra sidan gryningen.

The Eliie Chronicles : While I Live. - Ellie : Så länge jag finns.
The Ellie Chronicles : Incurable. - Ellie : Aldrig som förr.
The Ellie Chronicles : Circle of flight. - Ellie : Vingar som bär.

Har enbart läst hans böcker om Ellie och hennes vänner. (7st.) & fortsättningen Ellie. (3st.)
Helt otroliga ungdoms böcker som jag har läst sen jag gick i fyran. - Kommer ihåg när jag gick i fyran och alla sexor skulle lästa den första boken (Tomorrow when the war began. - I morgon när kriget kom.) och jag blev så avis för att jag ej fick läsa den. Vi skulle läsa någon annat skit (kommer ej ihåg vad.) 'Vi var för små för att förstå oss på den boken.' fick jag som svar på vf jag ej kunde få läsa den ist för min. Skoja inte va arg jag vart. Så jag gick till biblioteket och låna den sj. och läste hela, och nästa och nästa.. Och när jag hade läst klart alla (fyra st hade hunnit komma ut då.) och så gjorde jag bokrecensioner på dem och lämna in. (som man skulle göra på alla böcker man läste i skolan.) Skoja inte va chokad min svenska lärare vart när hon såg vad jag hade läst och att jag hade gjorde ett j*vla bra jobb med recensionerna. Fick många stjärna då. Haha^^ (Ja, i min skola i Sparreholm fick vi stjärnor när vi gjort något bra. ;)P) Vad man när man gick i fyran.? 10år gammal.? Och redan då älska jag och läsa. Specielt dem 'svåra' och 'vuxna' böckerna. Men sedan dess har jag tyckt om John Marsden och hans verk, Ellie och hennes vänner. :)

Josephine Cox :
Outcast. - Olycksbarn.
Alley Urchin. - Övergiven.
Vagabonds. - Villebråd.

Jennifer Lynch :
(Twin Peaks.)
The secret Diary of Laura Palmer. - Laura Palmers hemliga dagbok.

Dean Koontz :
Intensity. - Psykopaten.

Måndag. - 15mars2o1o. | Fall Out Boy.

Beat it.  -  http://www.youtube.com/watch?v=6s5jw3LdxGA

Sugar, We're goin down.  -  http://www.youtube.com/watch?v=rYYFYWxlwBI

Dance, Dance.  -  http://www.youtube.com/watch?v=rYvuSFMSw5M&feature=related

Thanks for the Memoris.  -  http://www.youtube.com/watch?v=9iW6wx7CEDU&feature=related

I Don't Care.  -
http://www.youtube.com/watch?v=Die-NJounPE&feature=related

This ain't a Scene, It's an Arms Race.  -  http://www.youtube.com/watch?v=vvcxN-HuLL0&feature=related

A little less sixteen candles, a little more touch me.  -  http://www.youtube.com/watch?v=gnvrlOnks1c&feature=related

Måndag. - 15mars2o1o. | Believin' in illusions..

Kate Voegele - Forever and Almost Always.

So the story goes on down

The less traveled road
It's a variation on
The one I was told
And although its not the same
It's awful close, yeah

In an ordinary fairy tale land
Theres a promise of a perfect happy end
And I imagine having just short of that
Is better than nothing

So you'll be mine
Forever and almost always
And I'll be fine
Just love me when you can
Yeahh
And I'll wait patiently
I'll wake up every day
Just hoping that you still care

In the corner of my mind I know too well
Oh that surely even I deserve the best
But instead of leaving
I just put the issue to bed
And outta my head

Oh and just when I believe
You've changed for good
Well you go and prove me wrong
Just like I knew you would
When I run out of second chances
You give me that look
And you're off the hook

Because you're mine
Forever and almost always
And I'm fine
Just love me when you can
Yeahhh
And I'll wait patiently
I'll wake up every day
Just hoping that you still care

Oohhh Oohhh
What am I still doing here?
Oohhh Oohhh
Its all becoming so clear
Yeahhh

You'll be mine
Forever and almost always
It aint right to just love me when you can
Oohhh Oohhh
I won't wait patiently
Or wake up everyday
Just hoping that you'll still care

Forever and almost always
No it aint right
To just love me when you can,
baby
Ain't gonna wait patiently
I won't wake up everyday
Just hoping that you still care



http://www.youtube.com/watch?v=pdUR1XRecko

RSS 2.0